Защо дигиталната реклама и маркетинг услугите са толкова търсени? Потребителите постоянно оставят сигнали. Понякога тези сигнали са много силни в Google или YouTube търсачката, но редовно са на сайта или на специално създадената лендинг страница. И разбира се – често в социалните мрежи, където потребителите се самопрофилират.

Performance маркетингът и рекламата имат и своята “тъмна страна”, както пише Сет Годин, гуру на маркетинга в книгата си “Това е маркетинг”:

 – „Можете да похарчите хиляди долари и да нямате нито едно смислено и полезно за маркетинга Ви действие на потребителите.“

 Ние бихме добавили и добрата новина, която е, че в този случай сте разбрали, че избраният от Вас подход не работи.

Затова и когато създаваме дигиталната реклама за разпознаваемост, за ангажиране, за действия и покупки, винаги отчитаме от какви потребители идват сигналите, къде се намират и каква стойност ще придадат с действията си. Това ни позволява с performance маркетинг и реклама да постигаме значими бизнес и маркетинг цели за клиентите ни в рекламните платформи и формати, в които работим.

Content marketing или маркетинг базиран на интернет съдържание, е стратегически маркетингов подход, който се състои в създаването и разпространяването на полезно, уместно и последователно съдържание, за да бъде привлечен и запазен интереса на конкретна аудитория към услугата или продукта, който се рекламира и като резултат да провокира активност спрямо него. Публикуването на поне 15 статии месечно, може да увеличи трафикът към сайта Ви повече от 3 пъти на база на резултатите, който получават нашите клиенти.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Neotrafik @2023
Agencia Maya EOOD / BG130154425 / Kardjali